Category: Lifestyle

Horoskopi javor: Për dikë kjo javë do të jetë ideale për pushim, për dikë tjetër për punë, ndërkaq dikush do të jetë i lumtur në dashuri

25/03/2019

Java e fundit e këtij muaji ngadalë po na afrohet tinëzisht Së shpejti do ta përcjellim marsin, prandaj shfrytëzojeni javën e cila është para jush ... Read More

Ky është parfumi më i shtrenjtë në botë

24/03/2019

Në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, u krijua së fundmi parfumi më i shtrenjtë në botë Ai quhet Shumukh – “që meriton më të lartën, ... Read More

Sfidë e re fitnesi: Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez gjithnjë e më shumë “po djersitin para kurorëzimit” (Video)

24/03/2019

Edhe pse kaherë tashmë kanë fituar titullin e çiftit më sportivë në botë, Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë publikuar sfidën dhjetëditore me të cilën ... Read More

Ç’duhet të dini para se të flirtoni?

23/03/2019

Nëse je i interesuar për vëmendjen e dikujt, sigurisht që do të të duhet ta njohësh mirë botën dhe magjinë e flirtimit Kushdo mund të ... Read More

Bazuar në shenjën e horoskopit: Ç’përshtypje ke krijuar te të tjerët?

23/03/2019

Për çdo herë që shtroni një pyetje, horoskopi është aty për t’ju dhënë përgjigjen e tij. Nisur nga shenja juaj përkatëse e zodiakut, në këtë ... Read More

Pulpa të çelikta: Këshilla për këmbë muskulore dhe të fuqishme

23/03/2019

Pulpat janë një ndër pjesët e trupit të cilat rriten më ngadalë dhe ofrojnë rezistencë më të madhe Po ju paraqesin pesë këshilla të cilat ... Read More

Ky truk gjenial matematikor që mund t’ju ndihmojë që në çast përmendsh t’i llogarisni përqindjet

22/03/2019

Falë “magjistarit matematikor” të vetëshpallur, Ben Stephens, dhe trukeve të tij, tani do të llogarisni përqindjet pa u lodhur fare Stephens ka publikuar cicërimën në ... Read More

Dashuria – ushqim që ta forcon shpirtin

22/03/2019

Të fshehta në dashuri nuk ka, në pasionin seksual nuk ka asnjë të fshehtë. Kjo është një lojë biologjike, atë e bëjnë edhe kafshët, shpezët, ... Read More

Shtatë gjërat që mund t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse marrëdhënia që keni është e fortë

21/03/2019

Ne të gjithë ndoshta kemi dyshime në lidhje me marrëdhëniet tona herë pas here. Mirëpo, si mund ta kuptojmë nëse marrëdhënia jonë është e fortë? ... Read More

Thënie nga Idris Elba që tregojnë se konkurrent e keni vetëm vetveten

21/03/2019

I lindur me 6 shtator të vitit 1972, Idris Elba është një aktor brilant britanik, këngëtar dhe DJ. Nëse jeni adhurues i filmave me heronj, ... Read More

Përse çdo ditë duhet të zgjoheni shumë herët në mëngjes

21/03/2019

Siç edhe kishte thënë Benjamin Franklin, fjetja dhe zgjimi herët e bëjnë një njeri të shëndetshëm, të pasur e të mençur. Por, përveç nëse flini ... Read More

Bashkoni pëllëmbët dhe vini re disa detaje interesante

20/03/2019

Duart mund të tregojnë më shumë për fatin tuaj në dashuri. Në fakt “pronari” i duarve mund të mos na japë shumë informacione, por duart ... Read More