Category: Target

VIDEO INTERVISTË| Afan Elezi: Me koalicionin e fitores AAA-ASH do ta sjellim ndryshimin

24/02/2020

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është kryetari i Forumit Rinor të AlternAtivA, Afan Elezi. ◾ Si organizohet FR i ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Omer Ajdini: BDI-ja e ka mundur vetveten, ne do ta sjellim ndryshimin e shumëpritur

17/02/2020

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është kryetari i Forumit Rinor të Aleancës për Shqiptarët, Omer Ajdini. Me Omer Ajdinin ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Ali Pajaziti: “Hollivudizimi” i jetës sjell divorce te shqiptarët, ndërsa lokalet e bixhozit janë vende vrastare

10/02/2020

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është profesori, Ali Pajaziti. Me profesorin e sociologjisë, Ali Pajaziti, bashkëbisedojmë për devijimet sociale, ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Besim Nebiu: Është koha që BDI të kaloj në opozitë

03/02/2020

Sot në emisionin "Target" nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është analisti politik, Besim Nebiu. Me Besim Nebiu flasim për aktualitetin politik, por edhe ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Syrija Rashidi: BDI do të pësojë humbje të thellë, ja pse

30/12/2019

Sot në emisionin "Target" nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është deputeti i ASH-së, Syrija Rashidi. ◾ Pse dështoi kjo qeveri? ◾ LSDM-ja a ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Edmond Ademi tregon se çka ka bërë për diasporën, dhe si do të veprojë LSDM në zgjedhjet parlamentare

23/12/2019

Sot në emisionin "Target" nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është Ministri i Diasporës, Edmond Ademi. Me Ministrin e Diasporës, Edmond Ademi, do të ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Hysni Ismaili: Me udhëheqjen e Alternativës shqiptarët e marrin hisen e tyre në Ministrinë e Kulturës

16/12/2019

Sot në emisionin "Target" nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili. Me Ministrin e Kulturës, Hysni ismaili, do të ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Venko Filipce: Mirëqenien e shëndetit të pacientëve e kemi në qendër të vëmendjes

09/12/2019

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe. Me ministrin e shëndetësisë, Venko Filipçe, do to ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Azir Aliu: Të gjitha shërbimet duhet të digjitalizohen, ja pse

02/12/2019

Sot në emisionin "Target" nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është profesori i informatikës, Azir Aliu. Me profesorin e informatikës, Azir Aliu do të ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Oliver Spasovski: Do ta fitojmë betejën kundër harambashëve dhe kriminelëve!

25/11/2019

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është Ministri i Punëve të Brendshme, njëherit nënkryetar i LSDM-së, Oliver Spasovski. Me Oliver ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Visara Riza: Jemi 24 orë në shërbim të qytetarëve për t’u ofruar jetë sa më kualitative

18/11/2019

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, e ftuar është Visara Riza. Me drejtoreshën e Agjencionit të barnave dhe pajisjeve mjekësore, njëherit anëtare ... Read More

VIDEO INTERVISTË| Muhamed Zekiri: Siç shkuan në Kosovë partitë e dala nga lufta në opozitë, e njëjta do të ndodhë edhe te ne

11/11/2019

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri. Me nënkryetarin e LSDM-së, Muhamed Zekiri do të ... Read More