Katër zjarre janë regjistruar pas tërmetit

Pasdite në Shkup janë regjistruar katër zjarre të shkaktuar nga tërmeti. Dy zjarre kanë ndodhur në lagjen Aerodrom dhe dy në Çair. Zjarret kanë shpërthyer si pasoj djegies së elektromotorëve nga ashensorët. Për momentin zjarret janë shuar.