KEDS njofton se ditëve në vazhdim do të ndëprehet rryma në disa vende

KEDS njofton se ditëve në vazhdim do të ndëprehet rryma në disa vende

KEDS ka bërë të ditur se nesër dhe ditëve në vijim do të bëhet ndërprerja e rrymës, në disa vende të Kosovës.

Arsyejet e kësaj shkyçje janë për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurt të sistemit.

Më poshtë keni njoftimin e plotë të KEDS:

25.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi ( (Kodi: 15018019) prej orës 10:30-15:00.

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave komplet dhe bartja e rrjetit elektrik në dy shtylla këndore të betonit si dhe eleminimi i shtyllave të drurit.

2.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Matiqani ( (Kodi:19000041) prej orës 09:30-09:45 dhe 14:15-14:30.

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e daljeve të reja të tensionit të ulët për përmirësimin e kualitetit të energjisë elektrike.

3.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS-I Matiqani 2 ( (Kodi:19000041005) prej orës 09:30-14:30.

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr.Arif Rama.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e daljeve të reja të tensionit të ulët për përmirësimin e kualitetit të energjisë elektrike.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Moteli ( (Kodi: 7300006029) prej orës 12:00-14:30.

Vendet: Rr.Deshmoret e Kombit,rr.Pronaj Group(nje pjese),rr.Martiret e Lirise,rr.Aziz Halili

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllos furnizuese 10 kV.

2.

Në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Degëzimi i daljes 10 kV Ekstra me TS-et në vijim:

TS 10/0.4 kV Studime 2 ( (Kodi: 7300006011) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30

TS 10/0.4 kV Fabrika Ekstra ((Kodi: 7300006028) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30

TS 10/0.4 kV Studime ( (Kodi: 7300006030) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30

TS 10/0.4 kV Zjarrfikesat ( (Kodi: 7300006031) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30

TS 10/0.4 kV Rashicët ( (Kodi: 7300006032) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30

TS 10/0.4 kV 2 Maji ( (Kodi: 7300006035) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30

TS 10/0.4 kV Arianiti Company (Kodi: 7300006037) prej orës 12:00-12:15 dhe 14:15-14:30

Vendet: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Pronaj Group, rr.Martirët e Lirisë, rr.Aziz Halili, Fabrika Ekstra, Rashicetë, Studime, Zjarrfikesat dhe Moteli.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllos furnizuese 10 kV.

1.

Në NS 110/10 kV Ilirida do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shefqeti ( (Kodi: 71075004006) prej orës 10:00-12:30.

Vendet: rr.Minatorët e Trepçës ( një pjesë) dhe rr.Edit Durham.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi rrjetit nga shtylla e thyer në të renë.

2.

Në NS 110/10 kV Ilirida do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Tuneli ( (Kodi: 71075004007) prej orës 10:00-12:30.

Vendet: rr.Minatorët e Trepçës ( një pjesë), rr.Gjon Buzuku, rr.Afrim Hajrizi, rr.Hamez Jashari dhe rr.Ramadan Behrami.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi rrjetit nga shtylla thyer në të renë.

26.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J29 Rezonanca ( (Kodi:19000029) prej orës 10:00-10:15 dhe 12:00-12:15.

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i 6 lidhseve XHE që të dislokohen kabllot 10 kV.

27.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakova

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Degezimi Gerkoci-Dalja 10 kV Cermjani ( (Kodi: 80080012) prej orës 10:00-15:00.

TS cilat mbesin pa furnizim me energji elektrike janë:

TS 10/0.4 kV – 80080012034 BARDHANIQ SHKOLLA

TS 10/0.4 kV – 80080012038 RASHKOCI 2

TS 10/0.4 kV – 80080012308 GERGOCI 1

TS 10/0.4 kV – 80080012309 GERGOCI 2

TS 10/0.4 kV – 80080012310 ZHABELI 2

TS 10/0.4 kV – 80080012311 ZHABELI 1

TS 10/0.4 kV – 80080012313 TS BARDHANIQI

TS 10/0.4 kV – 80080012314 BARE E MADHE

TS 10/0.4 kV – 80080012315 SHQIPONJA 1

TS 10/0.4 kV – 80080012316 SHQIPONJA 2

TS 10/0.4 kV – 80080012317 KRELANI 1

TS 10/0.4 kV – 80080012319 KRELANI 3 DANEZET

TS 10/0.4 kV – 80080012504 KRELANI.

Vendet: Gerkoc 1, Bardhaniq, Zhabel, Bare e Madhe, Shqiponj dhe Krelan.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos ajroe 10 kV.

25.01.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Sfeqel Visoka ( (Kodi: 14000008050) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Sfeqel, Lagja Visoka, Rr. Mahalla e Bejtullaheve

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos 0.4 kV në projektin Sfeqël- Visoka LOT 6.

26.01.2020

Punime nga palët e treta

Prizreni

1.

Në NS 35/10 kV Prizreni 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri ( (Kodi: 30033008) prej orës 10:00-14:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, “Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast.

Arsyeja e ndërprerjes: Realizimi i lidhjes 10 kV.

28.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresalci 1 ( (Kodi: 63000010) prej orës 11:00-12:00.

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rrethi ( (Kodi: 63000014) prej orës 13:30-14:30.

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr.e Prishtinës),TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I) dhe TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali ( (Kodi: 63000018) prej orës 14:30-15:30.

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zalli ( (Kodi: 63000019) prej orës 10:00-11:00.

Vendet: rr. e Prishtinës- kryqi, vetësherbimi Pireva dhe tregu i automjeteve.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS3 ( (Kodi: 63000020) prej orës 12:30-13:30.

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.