Kërcënimi për mjet shpërthyes u bë përmes telefonit (Foto/Video)

Kërcënimi për mjet shpërthyes u bë përmes telefonit (Foto/Video)

Majori Shkëlzen Xhafa, ka thënë para mediave se kërcënimi për mjete të dyshuara ka ardhur përmes një telefonate.

“Rreth orës 10:30 kemi marrë një thirrje telefonike për një mjet të dyshimtë shpërthyes në dy objekte. Policia ka dalë menjëherë në vend ngjarje me të gjitha njësitet relevante dhe është evakuuar i gjithë personeli”, ka thënë Xhafa.

Ai ka shtuar se tani për tani nuk ka persona të dyshuar dhe se të gjitha veprimet janë duke u kryer në koordinim me prokurorin. /Telegrafi/TAGS