Kështu po duken emrat e njohur të estradës në ahengun familjar të Remzie Osmanit 

Kështu po duken emrat e njohur të estradës në ahengun familjar të Remzie Osmanit 

Kështu po duken emrat e njohur të estradës në ahengun familjar të Remzie Osmanit 

Remzie Osmani ka mbledhur kolegë nga estrada për t’iu bashkuar ahengut të saj familjar.

Këngëtarja Remzie Osmani e ka martuar djalin ndërsa në dasmë sonte janë mbledhur emra të njohur të estradës për t’iu bashkangjitur festës së familjes së koleges së tyre, shkruan lajmi.net.

Në llogaritë e tyre në Instagram por edhe nëpër media po qarkullojnë foto të disa prej tyre dhe në vazhdim ua sjellim disa foto në të cilat mund ta shihni se si po duken dhe pak nga atmosfera e krijuar atje./Lajmi.net/

TAGS