Këta janë partnerët më të këqinj që mund të kesh

Këta janë partnerët më të këqinj që mund të kesh

Njihuni me tre shenjat që janë partnerët meshkuj më të këqinj që ti mund te kesh në jetën tënde.

Peshqit: Tërheqin lidhje toksike. Në një mënyrë apo në tjetrën, peshqit e gjejnë veten të bllokuar në lidhje toksike me rezultate të tmerrshme. Ndërsa janë të impenjuar që ta drejtojnë gishtin dhe të gjejnë difektet tek partneret e tyre, me vështirsi shikojnë nga vetvetja për të parë gabimet e veta. Edhe pse janë nga më të ëmblit në një lidhje, gjatë kohës, për shkak të pasigurisë së tyre, i shkatërrojnë gjërat. E kanë zgjedhur që ta udhëheqin lidhjen e tyre në bazë të pritshmërive të tyre dhe përçmimi total i tyre për pritshmëritë e partnerit shtohet kur problemi fillon të përkeqësohet. E mbysin me heshtje të gjithë dashurinë dhe me posesivitetin e tyre që me kalimin e kohës mbyt edhe partneren e tyre.

Virgjëresha: Temperament i padisiplinuar. Mund të transformohen në Sherlock Holmes dhe dallojnë diçka që nuk shkon, por urrejnë të shikohen si të pasigurtë, arsye për të cilën nuk gjejnë asnjëhere një përfundim paqësor në lidhjen e tyre romantike. Mund të japin një përshtypje të gabuar për veten, dmth një personalitet më terheqës për gjatë gjithë jetes së tyre. E lenë që partnerja e tyre të marrë iniciativen, ndërsa do të përfundoje duke kontrolluar atë dhe lidhjen e tyre. Ja pse lidhjet e tyre nuk përfundojnë asnjëhere mirë.

Demi: Emotivisht në distancë. Janë të përqëndruar dhe kanë përcaktuar disa prioritete në jetë që zakonisht nuk sjellin asnjë hapësirë për një lidhje romantike. Meshkujt dem presin që partnerja e tyre të kuptojë dhe të respektoje hapësiren e tyre personale dhe do ta çmonin mungesën e sjelljes së tyre si të bezdisshme. U mbeten besnik partnereve të tyre, por emotivisht janë të padisponueshem për shkak të interesit të tyre të vogël dhe vizionit të tyre romantik. Meshkujt dem mund vetëm të të bëjnë pjesë të jetës së tyre, por nuk mund te dedikohen vetem për të të pëlqyer.

TAGS