Këta njerëz shkatërrojnë klimën dhe bënë tërmetin në Shqipëri, nëpërmjet fenomenit HARP

Këta njerëz shkatërrojnë klimën dhe bënë tërmetin në Shqipëri, nëpërmjet fenomenit HARP

Alfred Cako konspiracionisti nga Shqipëria ishte mysafirë në emisionin “Kojshia Show”.

Në minutën e 43 të emisionit ai foli për fenomenin Harp.

Ndiqeni minuten e 43 për ta parë si e shkatërrojnë klimën dhe bëjnë cunamit.

TAGS