Këto janë 9 punët më të vështira në botë

Këto janë 9 punët më të vështira në botë

Nëse mendoni se keni punën më të keqe në botë dhe me pagën më të ulët, ky artikull definitivisht do ua ndryshojë opinionin tuaj.

Këtu do i gjeni disa nga punët më të vështira në botë, transmeton lajmi.net.

Prodhimi kapakut për kanalizim

Burrat nga India prodhojnë më shumë se 2 mijë mbulesa në Nju Jork brenda një viti. Temperatura e prodhimit të hekurit është 1 mijë °C.

Minierat e squfurit në Indonezi

 

Pastrues i ujërave të zeza, Indi

 

Testues të erës

Minierat e Diamantit

 

Minierat e kripës, Etiopi

 

Elektricistët që punojnë në lartësi të larta

Pastruesit e krimeve të rënda

Testuesit e mushkonjave

TAGS