Kim Mehmeti në Zvicër: Çdo pjesë e trungut tonë kombëtar shqiptar kur preket ndjehet dhimbja

Kim Mehmeti në Zvicër: Çdo pjesë e trungut tonë kombëtar shqiptar kur preket ndjehet dhimbja
Tash esht Koha

Mbrëmë ne kantonin Glarus të Zvicrës nën organizim të qendres kulturore shqiptare – Glarus Xhamia, u shënua përvjetori i shtetit shqiptar, ku i ftuar ishte shkrimtari Kim Mehmeti.

Në bashkëbisedim me mërgimtarët u nda dhimbja e përbashkët e shkaktuar nga tërmeti me pasoja fatale në Shqipëri, duke përkujtuar edhe ditēn kombētare shqiptare.

Po ashtu para dhe pas këtij takimi me shqiptarët në Glarus të Zvicrës, ku i ftuar ishte Kim Mehmeti, u bë dhe po bëhet thirrja për ndihma në fonde për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri.

Tash esht Koha