Kinezi mbulohet me 637 mijë insekte

Kinezi mbulohet me 637 mijë insekte
Tash esht Koha

Beekeeper She Ping is covered with bees during a challenge to break the world record in Chongqing Municipality, April 18, 2012. She Ping, 32, broke the world record on Wednesday by covering his body with 33.1 kilograms of bees (about 331,000 bees), overtaking the last world record of 26.8 kilograms of bees which was attempted by a Jiangxi province beekeeper Ruan Liangming in 2008, local media reported. Picture taken April 18, 2012. REUTERS/China Daily (CHINA – Tags: ANIMALS SOCIETY TPX IMAGES OF THE DAY) CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA – RTR30XFT
Kina vërtet që është vendi i vakive dhe aty ndodh edhe më e papritura dhe e çuditshmja.

Ruan Liangming nga Kina para disa vitesh theu rekordin botëror që askujt nuk do i shkonte në mendje.

Më 2014, ai hyri në Librin e rekordeve botërore Guinness, duke e mbuluar trupin me më shumë se 637 mijë insekte dhe 60 mbretëresha të bletëve.

Kinezi qëndron pa lëvizur, derisa trupi i tij bëhet i zi nga numri i madh i bletëve që e mbulojnë.

Tash esht Koha
TAGS