Kit Harington i “Game of Thornes”: Mezi po pres të përfundojnë xhirimet, jam shumë i rraskapitur

“Game of Thrones” ka bërë për vete shumë publik në saje të aktorit Kit Harington, ky i fundit mezi po pret të mos jetë aktor i kësaj serie.

Seriali amerikan ka shikueshmëri të madhe dhe sezoni më i ri do të fillojë të shfaqet gjatë muajit prill në televizionin kabllor HBO.

“Duket sikur kjo seri është projektuar që t’iu bëj thellë të mendoni”, tha Harrington për GQ Australia.

Si një kujtesë, Haringoton në seri luan rolin e Jon Snow, një nga rolet kryesore.

“Sezonin e ardhshëm seria është projektuar për të na thyer. Ne ishim tejet të lodhur gjatë xhirimeve. Të gjithë kemi nevojë për pushim”, tha Harrington.

Aktori shtoi se “i ka ardhur në maje të hundës” duke shtuar se edhe “Game of Thrones” është gjëja më e mirë në jetë që më ka ndodhur, por jam i rraskapitur”, tha Harrington.

Ndryshe, kjo është seria më popullore në historinë e HBO-së. Ajo ka fituar disa çmime Emmy dhe tërhoqi dhjetëra miliona shikues në mbarë botën. /Telegrafi/

TAGS