Kjo është gruaja më e vjetër në botë që bën tatuazh

Kjo është gruaja më e vjetër në botë që bën tatuazh
Tash esht Koha

Një e moshuar, 94 vjeçe, (Mbretëri e Bashkuar) besohet të jetë gruaja më e vjetër që ka bërë ndonjëherë një tatuazh pasi ka vendosur inicialet e burrit dhe të të birit në kyçin e dorës.

Hilda West shkoi në një sallon lokal për tatuazhe, pranë shtëpisë së kujdesit ku jeton në Kenilëorth, Warwickshire, të premten e kaluar.

Ajo tha se dëshironte të bënte diçka të veçantë për të shënuar ditëlindjen e burrit të saj të ndjerë Ernest, e cila do të kishte qenë këtë muaj, transmeton albeu.

Kështu, ajo bëri tatuazh inicialet e Ernest, i cila ndërroi jetë në 2014 pasi u martua me Hildan për 70 vjet, dhe po ashtu të djalit të saj të ndjerë Dave.

Tash esht Koha
TAGS