Klubi italian kalon në pronësi të amerikanëve për 100 milionë euro

Klubi italian kalon në pronësi të amerikanëve për 100 milionë euro

Klubi italian kalon në pronësi të amerikanëve për 100 milionë euro.

Parma ka njoftuar zyrtarisht se klubi është blerë nga amerikani, Kajl Krause.

Parma njoftoi se Krause ëshë pronari i ri i skuadrës, pasi ka blerë 90% të aksioneve.

Sipas “Financial Times”, marrëveshja është arritur për 100 milionë euro. Kështu Parma bëhet ekipi i katërt në Serinë A me pronar amerikan, pas Romës, Milanit dhe Fiorentinës.