Klubi malor “gryka e dervenit” sot e pastroi kanjonin e Matkës

Klubi malor “gryka e dervenit” sot e pastroi kanjonin e Matkës

Klubi Malorë “Gryka e Dervenit” sot më 19 shtator 2020 organizoi aksion për pastrimin e Kanjonit të Matkës. Anëtarët e klubit të grumbulluar në ora 9:00 para Manastirit Shën Andrea, të përgaditur me doreza dhe qese plastike u nisën në shtegut të këmbësorëve përgjat liqenit të Matkës. U pastrua shtegu në gjatësi rreth 3 kilometra dhe u grumbulluan mbi 15 thasë të mëdhej me mbeturina, të cilat me ndihmën anijeve të Boat Trips&Kayaking Matka u transportuan deri në koshat e mbeturinave.
Falenderim te veçantë edhe për OJQ #4Select që na u bashkangjiten në këtë aksion.