Klubi spanjoll refuzon uljen e pagave

Klubi spanjoll refuzon uljen e pagave
Tash esht Koha

Pas përpjekjeve të Barcelonës për të ulur pagën e lojtarëve të tyre me rreth 70 përqind, Espanyol nuk ka pranuar një masë të ngjashme pasi kriza COVID-19 vazhdon të ndikojë ekonomikisht në klubet e futbollit.

Mbyllja e të gjitha ndeshjeve konkurruese në futbollin spanjoll ka ulur shumë të ardhurat e skuadrave, dhe Espanyol nuk bën përjashtim nga kjo.

Me mungesën e parave nga të drejtat televizive, si dhe shitjen e biletave, klubet kërkojnë mënyra për të ulur kostot.

Espanyol ka paralajmëruar lojtarët e tyre që masat ERTE nuk janë të pamundura, por ato do të ndikonin vetëm në skuadrën e parë.

Personeli administrativ dhe menaxherial nuk do të ndikohet nga masat, megjithatë do të bëhet e qartë vetëm në kohë se çfarë kursi veprimesh zgjedh Espanyol për të ndërmarrë.

MEDIAL.mk

Tash esht Koha