Kolonë me kilometra nga Strazha drejt Shkupit

Sonte janë vërejtur kolona me kilometra vetura drejtë kryeqytetit.

Kolona me kilometra ka shkaktuar kaos trafiku para Kërcovës për në Zajas dhe nga Strazha drejtë Shkupit.

Qytetarët janë kthyer nga Ohri pas vikendit të kaluar.