Komisioni hetimor për dëbimin e shtetasve turq miraton draft-raportin

Komisioni hetimor për dëbimin e shtetasve turq miraton draft-raportin
Tash esht Koha

Komisioni hetimor parlamentar për me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq ka miratuar draft-raportin e tij.

“Me 7 vota pro të anëtarëve të Komisionit me vota unanime votohet raporti i Komisionit Hetimor parlamentar”, ka thënë kryetari i komisionit, Xhelal Sveqla.

Në mbledhjen e komisionit që u mbajt sot, u bë e ditur se deputetët do të dalin në konferencë për media në orën 9:30.

Kujtojmë se, gjashtë shtetasit turq ishin arrestuar në mars të viti 2018 në Prishtinë, Gjakovë dhe Prizren, ata ishin  deportuar në Turqi.

Kjo pasi që Ministria e Punëve të Brendshme u kishte revokuar lejet e qëndrimit në Kosovë.  /Telegrafi/

Tash esht Koha
TAGS