Komisioni për sëmundje ngjitëse demanton se ka sjellë vendim për lehtësim të plotë të masave

Komisioni për sëmundje ngjitëse demanton se ka sjellë vendim për lehtësim të plotë të masave
Tash esht Koha

omisioni për sëmundje ngjitëse i demanton informatat të cilat janë plasuar sot në disa mediume të caktuara se në takimin e mëngjesit është sjellë vendim për lehtësim të plotë të masave, për shkak se ato nuk janë respektuar nga qytetarët, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Të gjitha masat dhe propozimet e deritanishme në Qeveri, thonë nga atje, Komisioni për sëmundje ngjitëse i sjellë në bazë të analizave të hollësishme të gjendjes me epideminë në vend.

“Sot në konferencë për shtyp, qëndrimin e Komisionit hollësisht do ta arsyetojë dr. Zharko Karaxhovski, kryetar i Komisionit për sëmundje ngjitëse”, theksohet në kumtesë.

Tash esht Koha