Komuna e Gostivarit, flamujt ne gjysmështizë

Tash esht Koha

Komuna e Gostivarit ka mbajtur ceremoninë komomerative në nder të viktimave të aksidentit tragjik që u mori jetën 14 viktimave. Ndërkaq Komuna e Gostivarit ka ulur dhe flamujt në gjysmështizë.

The post Komuna e Gostivarit, flamujt ne gjysmështizë appeared first on ALSAT-M.

Tash esht Koha
TAGS