Konfiskohen 100 kilogram materie narkotike në vendkalimin kufitarë Tabanoc

Konfiskohen 100 kilogram materie narkotike në vendkalimin kufitarë Tabanoc

Në orët e hershme të mëngjesit në dalje nga Republika e Maqedonisë së Veriut në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, në një kamion të tipit TAM është gjetur dhe konfiskuar një sasi e madhe e materieve narkotike, mëson Alsat. Materiet narkotike ishin të fshehura në rezervuarin e naftës së mjetit transportues.

Vozitësi i kamionit është ndaluar nga autoritetet kompetente dhe ndaj tij do të merren masa adekuate.

Loading…