“Koronavirus, ptu të q*** ropt” Të rinjtë në Sarandë tallen me kinezin

“Koronavirus, ptu të q*** ropt” Të rinjtë në Sarandë tallen me kinezin

Një person në qytetin e Sarandës ka sulmuar me fjalë një shtetas kinez. Në vidoen e dërguar në redaksinë e “JOQ”, shihet se si personi që po i jep një automjeti, ofendon kinezin, i cili po ecën në trotuar, duke e krahasuar me koronavirusin që ka pushtuan Kinën kohët e fundit.

Ai hap xhamin e makinës dhe i drejtohet qytetarit kinez me fjalët: “Koronavirus, ptu të q…”. videoja filmohet nga një tjetër person brenda në automjet.

“Koronavirus, ptu të q…”, shoferi nga Saranda vandalizon shtetasin kinez që jeton në Shqipëri on Vidnews.