Kosovë/ Dy vëllezër humbin jetën nga COVID-19 në një ditë

Kosovë/ Dy vëllezër humbin jetën nga COVID-19 në një ditë

Dy vëllezërit Mustafë Zekaj dhe Zekë Zekaj, të moshës 85 dhe 78 vjeç, humbën jetën gjatë natës në Novosellë të Pejës.Vëllezërit kishin simptoma të COVID-19, dhe dyshohet se humbën jetën nga virusi.

Gjatë 24 orëve të fundit, sipas ISHPK-së u regjistruan 225 raste, prej tyre 6 rezultojnë nga Peja.