Kostov: Dy persona janë në gjendje kritike

Drejtori i spitalit “8 Shtatori”, Hristijan Kostov tha se 28 personat e mbetur janë hospitalizuar dhe janë në gjendje përgjithësisht të mirë. Dy pacient sipas tij janë në gjendje të rëndë dhe i janë nënshtruar ventilimit mekanik.

Loading…

TAGS