Krenar Osmani: “TETOVA që ju mosmirënjohës dhe bukëshkelë e shani do ju jap goditjen përfundimtare”

Krenar Osmani: “TETOVA që ju mosmirënjohës dhe bukëshkelë e shani do ju jap goditjen përfundimtare”

Shkruan Krenar Osmani

Kur thua TETOVË ke thënë MOSPËRKULJE NDAJ SLLAVIT, PATRIOTIZËM, SAKRIFICË dhe ATDHEDASHURI NDAJ SHQIPËRISË DHE SHQIPTARËVE
TETOVA e Memet Pashë Derallës, Dervish Carës dhe Memet Gegës,
TETOVA e viktimave të vitit 45-46. Te Monopolli i Tetovës u masakruan nga sllavët qindra Atdhetarë Shqiptarë të Tetovës,
TETOVA e demostratave të viteve 68-81,
TETOVA e Shkëndisë dhe Ballistëve,
TETOVA e Mujdin Aliut,
TETOVA e UT,
TETOVA e 2001,
TETOVA e ECOLOGUT dhe filantropit të madh Lazim Destanit, ku mijëra Shqiptarë nga të gjitha trojet janë të punësuar,
TETOVA që ju e mosmirënjohës dhe bukëshkelë e shani do ju jap goditjen përfundimtare.

Një pikë uji mund të shkelet nga gjithkush në rrugë, por nëse këto pika uji bashkohen atëherë krijohet një oqean i aftë të marrë para gjithëçka!

Demokracia është qeverisja e popullit (Shqiptarë), nga populli (Shqiptarë) dhe për popullin (Shqiptarë).