Kryemadhi: Për tre muaj të pastrojmë Shqipërinë nga droga

Kryemadhi: Për tre muaj të pastrojmë Shqipërinë nga droga

Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI), ka në plan që për tre muaj të pastrojë Shqipërinë nga droga, tha në deklaratë për shtyp kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi.

“LSI-ja ka në plan që për 3 muaj të pastrojë Shqipërinë nga droga dhe llumi i Edi Ramës. Të çmontojë këtë qeveri dhe të shembi këtë sistem dhe për 3 muaj Shqipëria ti kthehet normalitetit dhe zhvillimit ekonomik. Sekuestrim të pronave mafioze dhe pastrim të Shqipërisë nga paratë e pista, taksat e ulëta, konkurrenca e pastër, zhdukja monopoleve, rikthimi i barazisë dhe demokracisë, shëndetësi dhe arsim të barabartë për të gjithë pa dallim bindje politike, të shpëtojmë trashëgiminë kulturore, të shpëtojmë identitetin tonë, tha Kryemadhi.
Sipas saj, çmontimi i Qeverisë “Rama 2” është hapi i parë, të cilin do ta ndërmerr LSI-ja. /Telegrafi/

TAGS