Kryetari i FR – Aleanca për Shqiptarët, Omer Ajdini i pranishëm te Kuvendi i “Alternativa” (FOTO)

Kryetari i FR – Aleanca për Shqiptarët, Omer Ajdini i pranishëm te Kuvendi i “Alternativa” (FOTO)

Me një entuziazëm të madhë e në atmosferë euforike, kanë filluar punimet e Kuvendit Themelues të Rinisë së “Alternativa” në Tetovë

Më pas siç njoftojnë nga kjo parti “Afan Elezi nga Gostivari zgjidhet unanimisht kryetar i Forumit Rinor të “Alternativa”.
Urime dhe na priftë e mbara në betejat e radhës!“

Ndryshe, sipas mediave në këtë ngjarje të Alternativa, i pranishëm ka qenë edhe kryetari i forumit rinor të Aleancës për Shqiptarët, Omer Ajdini.