Kryetari i shoqatës SOS VITA takohet me ministrin Hysni Ismaili

Kryetari i shoqatës SOS VITA takohet me ministrin Hysni Ismaili

Ministri i Kulturës Z. Hysni Ismaili përvec që pranoi kërkesën për takim me kryetarin e shoqatës SOS VITA Ertan Shakirin, ai poashtu i mirpriti idetë dhe projektet tona në vazhdim dhe tha që do të jetë në shërbim te kësaj shoqatë dhe të gjithave personave me nevoja të veçanta.
Kryetari falemenderon përzemërsisht Ministrin për mbështetjen që i premtoi.