KSHZ: Reka i pari, Siljanovska e dyta dhe Pendarovski i treti

Sipas shortit të tërhequr në KSHZ, Blerim Reka në fletën e votimit do të jetë kandidati me numër 1, Gordana Siljanovska-Davkova me numër 2 dhe Stevo Pendarovski do të jetë kandidati me numër 3.

Ndërkohë të henën do të tërhiqet shorti për kandidatët për kryetarë komunash.

Loading…

TAGS