Ku më së shpeshti vendosin meshkujt për tradhti: katër top vendet!

Ku më së shpeshti vendosin meshkujt për tradhti: katër top vendet!

Ndonjëherë fjala mbi lidhjen serioze, kurrë nuk është zgjedhje, sepse thjesht, por edhe shumë shpejt zbulohet.

Meshkujt dhe tradhtia – temë e cila kurrë nuk do të jetë jashtë interesimit. Disa tradhtojnë nga pasioni, disa sepse vetëm dëshirojnë të shohin se çfarë ndjenje përjetojnë, disa janë të dashuruar…

Cili do shkas të jetë, këto janë vendet më të shpeshta në të cilat ata tradhtojnë, transmeton Telegrafi.

Në kafene, diskoteka, klube

Këto vende janë zgjedhja më e shpeshtë e shumicës së meshkujve. Momenti e krijon tradhtarin, ndërkaq në klube tradhtojnë edhe ata të cilëve nuk u ka shkuar ndonjëherë mendja për tradhti. Muzika, alkooli, dritat e errësuara… Disave u mjaftojnë këto kushte.

Në punë

Aferat në punë bëjnë pjesë në “të zakonshme”. Ndonjëherë fjala është për lidhje serioze, ndonjëherë është zgjedhje e thjeshtë, por më së shpeshti zbulohet shpejt.

Në mbrëmjet me shokë

Shumica e meshkujve të cilët festojnë bashkërisht orët e fundit me miqnë liri. Lidhur me këtë rast janë xhiruar edhe filma, kështu që ky është një plan nga stereotipat më të shpeshtë për tradhti.

Rrjetet shoqërore