Kujtim Gjuzi akuzon Erinda Ballancën: I nxirrni jashtë romët dhe egjiptianët

Kujtim Gjuzi akuzon Erinda Ballancën: I nxirrni jashtë romët dhe egjiptianët

Avokatja e Popullit ka raportuar ditnë e sotme në Kuvend për punën e saj. Erinda Ballanca është përballur me pyetjen e deputetit Kujtim Gjuzi, i cili ka thënë se në zyrat e Avokatit të Popullit romët nxirren jashtë. Ballanca menjëherë e ka përgënjeshtruar këtë fakt, duke thënë se i pret edhe vetë në zyrë.Debati

Kujtim Gjuzi: Pse stafi juaj kur vijnë qytetarë të komunitetit rom dhe egjiptian i largon me lloj juftifikimesh

Erinda Ballanca: Kjo është e pavërtetë. Zyra e pritjes së qytetarëve është e monitoruar me kamera. Unë do ta adresoj por për më tepër unë i pres edhe vetë shtresat vulnerabël