Kumanovë, 19 të infektuar pjesë e personelit mjekësor 

Kumanovë, 19 të infektuar pjesë e personelit mjekësor 

Ndërkohë drejtori i Institutit të Shëndetit Publik në Kumanovë, Arif Latifi në një intervistë në Alsat në lajmet e orës 16 konfirmoi se në mesin e numrit të madh të të prekurve në këtë 19 persona janë pjesë e personelit mjekësor. Ai apeloi që qytetarët tua tregojnë të vërtetën mjekëve dhe mos të rrezikojnë jetën e tyre.

Loading…