Kuvendi me 58 vota për, miraton Projektligjin për detyrat dhe kompetencat e delegacionit për dialogun me Serbinë

Kuvendi i Kosovës me 58 vota për ka miratuar, Projektligjin nr. 06/L45 për detyrat dhe kompetencat e Delegacionit shtetërorë të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë.

“61 deputetë kanë votuar, 58 vota për dhe 3 abstenime, Kuvendi i Kosovës ka miratuar Projektligjin nr. 06/L45 për detyrat dhe kompetencat e Delegacionit shtetërorë të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë”, ka thënë Veseli./Telegrafi/

TAGS