Kuvendi nesër do ta shqyrtojë kërkesën për zgjedhje të anëtarëve të rinj të KSHZ-së

Kuvendi nesër do ta shqyrtojë kërkesën për zgjedhje të anëtarëve të rinj të KSHZ-së

Kuvendi do të diskutojë propozimin e deputetit të VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski, për shpalljen e një njoftimi publik për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të KSHZ-së. Në seancën, e cila është planifikuar për orën 12:00, propozimi i vendimit për kryetar, zëvendëskryetar dhe gjashtë anëtarë të KSHZ është pika e dytë në rendin e ditës.
Deputeti i VMRO-DPMNE-së në fillim të shkurtit i dërgoi një kërkesë Kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi, për shpalljen urgjente të një njoftimi për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve.

Sipas iniciatorit, urgjenca e publikimit të një njoftimi për përzgjedhjen e anëtarëve të rinj të KSHZ ka për qëllim kompletimin e përbërjes së KSHZ-së pasi anëtarët e mëparshëm dhanë dorëheqjen pas skandalit për ta shpërblyer veten me bonuse gjatë zgjedhjeve.