Ky është gjarpri më i madh që është kapur nga njerëzit

Ky është gjarpri më i madh që është kapur nga njerëzit

Në Paras të Brazilit gjatë punimeve në një godinë në vitin 2016-të, ishte kapur gjarpri më i madh që e kanë parë sytë e njeriut.

Gjarpëri është i madh 10 metra dhe një metër i gjerë. Ai peshonte 400 kilogram.

Fati i gjarprit mbetet i paqartë. Nuk dihet nëse është vrarë apo është lëshuar sërish në natyrë.

TAGS