Ky është mjeku më i ri në botë

Ky është mjeku më i ri në botë

Në moshën 11 vjeçare, Ambati përfundoi shkollën e mesme dhe u bë bashkë-autor i një libri mbi SIDA-n.

Kur kishte 13 vjeç, ai mbaroi universitetin e Nju Jorkut dhe pas 4 vjetësh mori diplomën e mjekut okulist.

Aktualisht, Dr Ambati është profesor në Universitetin e Utahs.

TAGS