Ky është njeriu që nuk i pastroi e as nuk i preu flokët për 40 vite

Ky është njeriu që nuk i pastroi e as nuk i preu flokët për 40 vite

Gjyshi nga shteti Bihar i Indisë tregon se ai kishte parë një ëndërr në të cilën sipas tij Zoti i kishte thënë atij që mos ti pres kurrë më, shkruan Daily Mail, transmeton Indeksonline.

Fqinjët e Dev Tuddi e respektojnë shumë madje e trajtojnë sikurse të ishte njeri i shenjtë.

Njerëz të ndryshëm kanë vizituar dhe fotografuar Tuddin i cili i pret me humor të gjithë ata që shkojnë ta vizitojnë.

TAGS