Ky është propozimi më i bukur për fejesë (Video)

Ky është propozimi më i bukur për fejesë (Video)

Një djalë nga Elbasani e ka surprizuar të dashurën e tij në mënyrën më romantike. E kush nuk do të donte që të kishte një partner të tillë përkrah.

Dionisi nga Elbasani i ka bërë një dhuratë të bukur njeriut të tij të zemrës, Jonadës, me të cilën ka 6 vite i lidhur. Kohë më parë ai mendoi që t’i bënte asaj propozimin për fejesë dhe për këtë bëri një skenar mjaft të bukur edhe me ndihmën e Arnel Begajt, mikut të tij kameraman.

Çifti jeton Elbasan dhe Dionisi, i cili merret me piktura mendoi që gjatë rrugës për në plazh të planifikonte gjithçka nëpërmjet një droni që filmoi momentin kur ai i propozoi Jonadës, të cilës i bëri edhe një portret një bregdet.

I riu zbret me anë të dronit një unazë, ku dhe i kërkon që të fejohen bashkë. Padyshim që vajza pranoi menjëherë. Për më tepër, ju ftojmë që të shihni këtë video!

TAGS