LAJMI I FUNDIT/ Ramush Haradinaj flet në gjuhën turke, disa herë thotë “gynajden, gynajden” (VIDEO)

LAJMI I FUNDIT/ Ramush Haradinaj flet në gjuhën turke, disa herë thotë “gynajden, gynajden” (VIDEO)

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Ramush Haradinaj flet në gjuhën turke, disa herë thotë "gynajden, gynajden"

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Ramush Haradinaj flet në gjuhën turke, disa herë thotë "gynajden, gynajden" http://www.almakos.com/lajmi-i-fundit-ramush-haradinaj-flet-ne-gjuhen-turke-disa-here-thote-gynajden-gynajden-videoAlmakos.com

Opublikowany przez Almakos.com 23 kwietnia 2018

Nën përkujdesjen e kryeministrit të Republikës së Kosovës në Qeveri është mbajtur manifestimi kushtuar 23 prillit – Ditës së Komunitetit Turk në Kosovë.

Haradinaj tha se, “Sot është një ditë që tregon dhe dëshmon se kush është Kosova. Komuniteti turk i Kosovës feston ditën e vet në Kosovën e vet, në atdheun e vet. Shqiptarët dhe turqit në Kosovë nuk ndahen, janë të lidhur dhe janë bashkë”.

Ndërkohë, Haradinaj komunitetin turk në Kosovë e ka përshëndetur me “gynajden, gynajden (mirëmëngjes)”.

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Ramush Haradinaj flet në gjuhën turke, disa herë thotë "gynajden, gynajden"

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Ramush Haradinaj flet në gjuhën turke, disa herë thotë "gynajden, gynajden" http://www.almakos.com/lajmi-i-fundit-ramush-haradinaj-flet-ne-gjuhen-turke-disa-here-thote-gynajden-gynajden-videoAlmakos.com

Opublikowany przez Almakos.com 23 kwietnia 2018