LAJMI I FUNDIT/ RMV: Hiqet Ora Policore!

LAJMI I FUNDIT/ RMV: Hiqet Ora Policore!
Tash esht Koha

Hiqet Ora Policore!

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e mbajtur sot miratoi këto vendime:

▶️Qeveria sot vendosi për ndërprejre të plotë të Vendimit për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes në teritorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut!
Vendimi hynë në fuqi nga data 27.05.2020

▶️Gjithashtu Qeveria sot mori vendim për rrifillimin me punë të objekteve hotelierike në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vendosjen e protokoleve të duhura për punën e tyre.
Vendimi hynë në fuqi nga data 28.05.2020./Almakos

Tash esht Koha