“lajTme” 53 – Fallxhore/Гатачка

LajTme | Publikuar më 14.06.2016 në ora 20:00

Përshëndetje të dashur dashamirë. lajTme për ju sërish kanë gdhirë. A sëmuret pylli, drunjtë apo ata që mbeten pa pyll? Si në qytet i zënë njerëzit me presh në dore? Në fshat me pelë për dore e këtu me fallxhore? Si i sheh disa qytetarë horoskopi i saj? Çka tha kurkushi se ka faj Ramushi e pse s’ju përgjigj askushi? Ku shkoi abolicioni pasi u tërhoq? Na ndiqni që të dini se kujt dhe çka i ka shku për dore?