“lajTme” 60 – Votues/Гласачи

“lajTme” 60 – Votues/Гласачи

Ju o shikues që “lajTme” jeni duke shikuar, vazhdoni të shikoni se keni për të mësuar: Çfarë po ndodh me votuesit fantom dhe kush kujt për marrëveshjen nuk i beson? Si Xhems Bondi na tradhtoi dhe eurobondin e nënshkroi? Me sa pare themelohet universitet? Ivanovi për çka thërret? Kush është i hutuar dhe kush lodhet gjithçka duke promovuar, madje edhe pare duke konvertuar? Të gjitha këto dhe shumë tjera keni për të parë, prandaj qëndroni me ne, se s’ju bën zarar.

MK
Вие гледачи што “лајТме” гледате, продолжете да гледате зашто ќе разберете: Со фантомските гласачи што се случува и кој кому за договорот не му верува? Како Џејмс Бонд не` изневери и за еврообврзница потпис дели? Со колку пари универзитет се основа? Иванов на што повикува? Кој е збунетиот и кој е изморениот што сешто промовира, дури и пари конвертира? Сето ова и многу друго ќе гледате, затоа со нас останете, штета ќе немате.