Lakuriqët blejnë pa pagesë

Lakuriqët blejnë pa pagesë

Një dyqan në Madrid ka dalë me një mënyrë origjinale për të tërhequr më shumë konsumatorë duke zbritur çmimet gjatë dimrit dhe me sloganin:

Eja me pak veshje, dhe shko i veshur ‘free’. Oferta është e vlefshme për njëqind klientët e parë, kurse temperaturat kanë mërdhirë 200 personat lakuriq. Në dyqanet e para u mblodhën një numër i madh njerëzish.

Shumë prej tyre kanë qenë në pritje gjatë gjithë natës duke pritur në të ftohtë.Ata që arritën pa të brendshme ishin në gjendje të zgjedhin të sipërme dhe të pjesa e poshtme të veshjeve.

“Kjo nuk është për shkak të krizës, por një përvojë interesante që do të ndahet edhe me të tjerët”, tha Eva Garcia, e ngarkuar për marrëdhëniet me publikun, raportuan mediet spanjolle.

TAGS