Legjenda e Barcelonës këshillon klubin: Shisni Dembele!

Legjenda e Barcelonës këshillon klubin: Shisni Dembele!
Tash esht Koha

Rivaldo
beson
se
koha
e
Dembele
te
Barcelona
ka
marrë
fund.

Legjenda
braziliane
e
futbollit,
dikur
anëtar
i
Barcelonës,
Rivaldo,
ka
dhënë
komentet
e
tij
mbi
Ousmane
Dembele.

Dembele
transferohej
nga
Dortmund
te
Barcelona,
por
lëndimet
ia
pamundësuan
atij


tregonte
maksimumin
e
tij.

Ka
zëra

besojnë
se
francezit
duhet
dhënë
edhe
një
shans,
por
kështu
nuk
mendon
Rivaldo,
i
cili
beson
se
tri
vite
duhej

ishin

mjaftueshme
për
lojtarin.

“Ousmane
Dembele
nënshkroi
me
Barcelonën
gati
tri
vite

parë
dhe
ai
ka
pasur
mjaftueshëm
kohë
për
t’u
përshtatur

skuadër
dhe

dëshmonte
vlerat
e
tij.
Është
e
mundur

ai
kurrë
nuk
do

tregojë
kualitetet
e
tij

këtë
klub”,
ka
thënë
Rivaldo.

“Ai
është
akoma
një
lojtar
me
potenial

lartë,
por
unë
mendoj
se
këtë
verë
do

jetë
mundësia

Barcelona
ta
shes
atë
ose
ta
shkëmbejë
atë
për
ndonjë
lojtar

janë
duke
ndjekur”,
ka
shtuar
braziliani.

“Ai
ka
qenë
i
pafat
me
lëndimet,
por
mendoj
se
ai
duhet

provonte

shumë

disa
raste”,
ka
thënë
ndër

tjerash
Rivaldo.

Dembele
ka
regjistraur
74
paraqitje
me
Barcelonën,
duke
shënuar
19
gola.


MEDIAL.mk

Tash esht Koha