Lehonat kosovare preferojnë lindjen cezariane

Lehonat kosovare preferojnë lindjen cezariane

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës gjatë ditës së djeshme janë kryer gjithsej 10 lindje.

Tri nëna kanë kryer lindjen në mënyrë natyrale, ndërsa shtatë të tjera i janë nënshtruar operacionit cezarian.

Në jetë kanë ardhur 10 foshnje dhe sa i përket gjinisë 6 foshnje janë të gjinisë femërore dhe 4 të gjinisë mashkullore.