Lincoln Aviator është më i fuqishëm se që pritej

Lincoln Aviator është më i fuqishëm se që pritej
Tash esht Koha

Ky SUV po bëhet gjithnjë e më i mirë, përfshirë edhe çmimin e arsyeshëm.

Prej se është bërë e ditur, se Lincoln do ta sjellë një version të ri të Aviator, me çmim fillestar prej 46,500 eurove, të gjithëve iu ka pëlqyer kjo mundësi, transmeton Telegrafi.

Me motorin 3.0 litra, kjo makinë do prodhojë 400 kuaj fuqi, derisa versioni hibrid do të prodhojë 450 kuaj fuqi. Statistikat tani kanë ndryshuar, mirëpo për të mirë.

Derisa versioni me djegie të brendshme, vazhdon ta ketë kapacitetin e njëjtë, sistemi hibrid është edhe më i fuqishëm se që pritej, pasi që prodhon 494 kuaj fuqi në përgjithësi.

Specifikat tjera për Lincoln Aviator ende nuk janë bërë të ditura, mirëpo thuhet se do të arrijë gjatë vitit që vjen dhe do të jetë shumë i mirë. /Telegrafi/

Tash esht Koha