Lind në një autobus, fëmija do të udhëtojë falas deri në moshën 18 vjeçare

Lind në një autobus, fëmija do të udhëtojë falas deri në moshën 18 vjeçare

Autobusi ishte nisur nga Barcelona për të arritur në Bruksel, por në Francë i`u desh të ndalonte urgjentisht për të pritur lindjen e një bebe.

Vajza e vogël Zenep erdhi në botë të mërkurën më 8 maj në një autobus, midis Parisit dhe Lilë.

Nëna e saj po udhëtonte në një Flixbus që po largohej nga Barcelona për të shkuar në Bruksel, por në gjysmë të rrugës i plasin ujërat.

Shoferët bëjnë menjëherë një ndalesë emergjente në një stacion shërbimi në Ressons (në departamentin e Oise) në orën 3:30 të mëngjesit, dhe njoftojnë shërbimet emergjente për të siguruar që gjithçka të shkonte për më mirë.

Lindja ka qenë e suksesshme, Zenep është transferuar së bashku me prindërit e saj në një spital në Compiègne aty pranë.

Mami dhe vajza kanë shëndet të shkëlqyeshëm dhe për të festuar fundin e lumtur, kompania ka vendosur t’i japë fëmijës udhëtime falas deri në moshën madhore.

TAGS