Linda Morina i kushton këngë Majlinda Kelmendit (VIDEO)

linda-morina_1469048232-8864575

Majlinda Kelmendi ka arritur që t`ia sjellë Kosovës medaljen e artë olimpike.

Shumë politikanë, artistë dhe thuajse i gjithë populli i Kosovës i uruan dhe u krenuan më mbretëreshën e Xhudos. Mirëpo, dikush ka një ide tjetër se si ta uroj kampionen kosovare. Është këngëtarja tashmë e njohur Linda Morina, e cila ia kushtoi një këngë Majlindës. Ndiqeni në vazhdim këngën që Linda Morina ia kushtoi Majlindës. Gazetablic.com/

The post Linda Morina i kushton këngë Majlinda Kelmendit (VIDEO) appeared first on GazetaBlic.

TAGS