Lirimi i Tomor Morinës, pamje nga burgu i Shutkës

Lirimi i Tomor Morinës, pamje nga burgu i Shutkës

Shumë shpejt pritet lirimi i ish ushtarit të UÇK-së Tomor Morina. Në burgun e Shutkës tashmë ka arritur vetura me të cilën pritet të largohet Morina. Ekipi i  televizionit Alsat është para burgut të Shutkës dhe ka siguruar pamje nga hyrja e veturës në ambientet e burgut. Alsat do të vazhdon të iu informoj nga deri në përfundimin e procedurës.

Ndryshe, Gjykata Supreme vulosi vendimin e Këshillit penal, ku thuhej se nuk ka bazë për ekstradimin e ish-luftëtarit të UÇK-së, Tomor Morina në Serbi. Sipas tyre, ekstradimi i Morinës në Serbi është i pamundur, pasi që ai dyshohet për vepra të kryera në Kosovë, shtetësinë e të cilit shtet edhe e posedon personi në fjalë.

Tomor Morina lirohet nga paraburgimi

Publiée par Alsat sur Mercredi 14 août 2019

Loading…