LSDM: Mickoski nuk di ekonomi, rritja është 4,1 për qind

LSDM: Mickoski nuk di ekonomi, rritja është 4,1 për qind
Tash esht Koha

Mickoski nuk di ekonomi, matematikisht të sakta: rritja e ekonomisë është 4,1 për qind!

Të dhënat zyrtare nga institucionet shtetërore i përgënjeshtron të gjitha lajmet e rreme dhe trillimet e Hristian Mickoskit dhe VMRO-DPMNE-së së tij.

Ka dallim. Matematikisht të sakta, rritja e ekonomisë në tremujorin e parë të vitit është 4,1 për qind dhe është rritje më e lartë në dy vitet e fundit.

Shkalla e papunësisë arrin 17,8 për qind, që historikisht është  në nivel më të ulët.

Ndoshta nëse do të ishte përkushtuar në mësimin e bazave të ekonomisë, në vend të biznesit  me hidrocentralet. Mickoski do të dinte diçka, kështu u tregua se nuk ka njohuri themelore nga ekonomia.

E inkurajojmë Mockoskin ta ndjekë punën e Qeverisë dhe kryeministrin Zoran Zaev, të mësojë si udhëhiqet ekono(MEDIAL)reale zhvillimore dhe si punohet në interes të qytetarëve.

Qendra për Komunikime e LSDM-së 

Tash esht Koha